Recensies | Woningbouw | Allure Bouw (2023)

J.J.M. Jansen20 december 2022

We zijn zeer tevreden over Allurebouw. De afspraken worden goed nagekomen en de communicatie is prima. Kortom, we bevelen Allurebouw zeer aan.

M. van Boxel6 december 2022

Ik heb bij Allure Bouw een huis laten bouwen omdat ik al meer mensen kon die ook tevreden waren, ik had eerst een andere indeling in gedachten maar doordat Allure met een ander idee kwam nadat hun de ligging zagen heb ik daar voor gekozen en daar ben ik erg blij mee. Verder is de bouw goed verlopen, er waren bij de bouw enkele kleine schades ontstaan maar dat is prima opgelost. Samenwerking en kwaliteit zijn erg goed en alles binnen budget. Ik ben erg blij met het resultaat en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

C. Kattenberg10 mei 2022

Wij vonden de samenwerking tussen Allure Bouw en ons als kopers op alle fronten buitengewoon goed. Niets was te veel en je kon merken dat AllureBouw met al hun ervaring, ons vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering en zelfs daarna nog, de inzet heeft om met je mee te willen denken. Wij hebben een prachtig huis met een heerlijk wooncomfort. Allure Bouw vinden wij een aanrader.

Jan en Mirre Welboren 24 april 2022

We geven Allurebouw 5 sterren voor de gehaalde strakke planning, de open communicatie, de nette afwerking van ons huis én de goede after sales!

Fam. van Son21 februari 2022

Allure Bouw heeft voor ons een geweldig huis gebouwd. Wij zijn heel tevreden met de samenwerking, de communicatie met de uitvoerder gedurende het hele bouwproces als ook de nazorg.

Fam. Verdegaal10 september 2021

Het is niet eenvoudig om in het kort de samenwerking met Allure te beschrijven, maar ik doe mijn best.Jammer dat we veel geld besteed hebben aan architecten, dit is bij Allure binnenshuis kosteloos en mogelijk nog doeltreffender. Evenzo het uitbesteden aan begeleiding was achteraf helemaal niet nodig geweest en was af en toe zelfs hinderlijk.De begeleiding van Allure zelf was prima geregeld, met uiterst deskundige voorlieden/ uitvoerders en personeel.Goede ideeën kwamen van Allure zelf, waardoor kosten bespaard werden. Ze hebben zich volledig aan het budget gehouden. Met andere woorden een deskundige bouwer waar niets anders aan valt op te merken dan goed en vertrouwd.

Aletta Bakker12 juli 2021

We zijn nog niet gestart met de bouw maar ik wil graag een recensie schrijven over het proces rondom ontwerp en offerte. De verkoper van Allure Bouw heeft mij in dit hele proces ter zijde gestaan. De communicatie was zeer goed. De verkoper was proactief, zeer informatief, hij dacht mee in oplossingen en heeft mij echt gelijk van Allure Bouw overtuigd. Het was vanaf het eerste contact een wereld van verschil met andere eerste contacten met verschillende bouwers. De verkoper kon tips geven hoe binnen het budget te blijven en welke stappen te volgen. Geen vraag was te gek en de communicatie was open en eerlijk. Dat is iets waar je wat aan hebt. Mijn situatie met een externe architect en de welstand is niet makkelijk maar de verkoper helpt me daar door heen te loodsen. Als het bouwproces ook zo goed verloopt dan kijk ik er echt naar uit met Allure Bouw!

Michaël Veenhuijsen 16 december 2020

De samenwerking met Allure is ons erg goed bevallen. Het is een prettig team om zaken mee te doen. De constructeur denkt pro-actief mee in oplossingen om de woning zo veel mogelijk naar wens te krijgen.Ook was de samenwerking met de projectleider tijdens de realisatie en bouw goed. De (af)bouw en met name het timmer, verf en metselwerk is kwalitatief echt hoog. Dit werd ook opgemerkt bij de oplevering. 'Een kwaliteitsniveau dat je heden ten dage niet vaak meer tegenkomt', aldus de inspecteur van Vereniging Eigen Huis.Een volgende keer staat Allurebouw boven aan mijn lijst.

Errol Hillegers 5 oktober 2020

Wij zijn enorm blij met onze nieuwe woning, maar met name met de samenwerking met Allure bouw. Wij zouden een (eventueel) volgend keer direct weer voor Allure kiezen. Het oneindige geduld en expertise van het team heeft ertoe geleid dat we met al onze wensen/vragen bij hen terechtkonden. Het resultaat mag er daarom zijn. Geweldig.

Raymond Otto 31 augustus 2020

Samen met Allure Bouw hebben wij ons huis naar alle tevredenheid laten bouwen. Door de samenwerking met Middelkoop is alles tot in de puntjes geregeld. Een echte aanrader.

Fam. Driebergen28 mei 2020

Sinds februari 2020 wonen wij in onze Allure woning en dit bevalt ons meer dan uitstekend! Wij hebben de woning casco laten bouwen en de afwerking zelf ter hand genomen. Een hele klus maar zeker de moeite waard omdat wij zo in het werk nog diverse aanpassingen konden doorvoeren. Het hele traject van eerste kennismaking tot en met de sleuteloverdracht was bijzonder prettig. Op vragen werd direct gereageerd, geen vraag was teveel. Kortom, echt een aanrader en fijne partij om mee te werken!

Jan en Geertje Ravensbergen27 mei 2020

Goede samenwerking. Korte lijntjes . Makkelijk contact te krijgen . Meedenkend, oplossingsgericht. Net bedrijf met kundig personeel. Hele prettige tijd gehad tijdens de bouw van ons huis.

Niels Kok 14 februari 2020

Allure Bouw heeft in het afgelopen jaar ons droomhuis in de polder in Pijnacker gerealiseerd. De uitvoering overtreft onze stoutste verwachting. Het is ontzettend fijn dat de zin 'dat kan niet' nooit is gevallen, maar wij als klant wel goed en eerlijk advies hebben gekregen. Het eerste contact met salesmanager verliep fijn. Direct hebben wij een goed beeld gekregen waar Allure Bouw voor staat, doen wat je zegt en zeggen wat je doet. De architect heeft het ontwerp verfijnd en zeer mooie details toegevoegd. Onze speciale dank gaat uit naar de Projectleider, die ons droomhuis letterlijk heeft neergezet en alles in goed banen heeft geleid. Met hem zou ik zonder enige twijfel direct weer een nieuw huis kunnen bouwen.

Janny van Beek11 november 2019

Ik geniet van mijn nieuwe huis.Een fijne samenwerking met Allurebouw.

Rob van der Velde 5 november 2019

Uitstekende communicatie, prettig samenwerken, netjes opgeleverd.

René en Marja van Kessel 25 september 2019

In juni 2017 kregen we de kans om een kavel in TudorPark in Hoofddorp te kopen. Nadat we 3 bouwbedrijven benaderd hadden leek Allure al snel de beste keus voor ons te zijn. Hier hebben we nooit spijt van gehad. Vanaf het eerst contact tot aan de oplevering zijn we erg blij geweest met de goede communicatie, zowel in het ontwerpproces als gedurende de bouw. Op onze vragen werd altijd snel, vaak nog dezelfde dag, gereageerd. Dat hebben we als heel fijn ervaren. Tijdens de bouw waren we regelmatig welkom op de bouwplaats en was er altijd tijd voor overleg over het timmerwerk of over wat er op dat moment ook maar gaande was. Het was voor ons een geheel nieuwe ervaring en we kijken met veel plezier terug op deze bijzondere periode.Nu wonen we al sinds januari 2019 in ons prachtige huis en genieten er iedere dag van. De kans dat wij nogmaals een huis laten bouwen is niet groot, maar mocht één van onze kinderen plannen in die richting hebben, zouden we ze zeker Allure aanbevelen.

van Meurs21 mei 2019

Sinds een ruim half jaar wonen wij in onze prachtige woning, gebouwd door Allure. Naast het feit dat er een mooie woning is gebouwd, hebben we de communicatie als prettig ervaren. De uitvoerder is altijd goed bereikbaar en valt fijn mee te communiceren. Wij zijn ontzettend tevreden!

Remco Veenstra en Evelien Stienstra 11 mei 2019

Het hele proces van oriëntatie op een woning, het overleggen van ideeën en het maken van een definitieve tekening en ontwerp, de vergunningaanvraag en de uiteindelijke realisatie van de woning, hebben wij als bijzonder plezierig ervaren. Een zeer professioneel en klantgerichte aanpak. De planning wordt gewoon gehaald en problemen of gemaakte fouten worden transparant besproken en zo snel mogelijk afgewikkeld. Zonder discussie en met een hoge kwaliteit. Overall dus niets dan lof. We zouden het zo weer doen.

Fam. Visser14 maart 2019

Ons huis is in mei 2018 in Nieuw Vennep opgeleverd, en wij hebben het hele traject van prilste begin tot oplevering als zeer positief ervaren. Alle contacten met Allurebouw zijn positief verlopen. Het was voor ons de eerste keer dat wij een huis lieten bouwen waardoor er bijzonder veel op je afkomt. Met name allerlei dingen waar je als leek geen verstand van hebt. Maar nooit was iets ze teveel, alles werd indien nodig keer op keer uitgelegd. Kortom we zijn door Allurebouw goed begeleid tijdens de gehele bouw. Ook alle lof voor de timmermannen en de schilder. Vriendelijke vakmensen!! En mochten we ooit in de toekomst nogmaals aan zo een project beginnen dan zeker weer met Allurebouw! Enige waar wij niet over te spreken zijn is het installatie bedrijf Stravers uit Meerkerk. Uiteindelijk is het werk dat zij afgeleverd hebben in orde maar dat heeft de nodige voeten in de aarde gehad. Jammer want al het andere tijdens de gehele bouw verliep soepel en zonder enig probleem. En liep er eens een keer iets anders of ging er iets niet helemaal naar wens (wat natuurlijk altijd wel eens kan gebeuren tijdens zo een project). Dan was Allurebouw zelf de eerste die dat constateerde en dan werd het gelijk zonder problemen opgelost. Dus voor mensen die eraan denken zelf een huis te bouwen en die zich afvragen of ze met Allurebouw in zee moeten gaan. Laat jullie niet weerhouden door onze negatieve ervaring met Stravers, Allurebouw maakt dat wij super positief op deze hele ervaring terugkijken.

Familie Rooijackers 6 maart 2019

Van kavel naar ons droomhuis is samen met Allurebouw een zeer aangename route geweest. Nadat wij met meerdere bouwbedrijven gesprekken hebben gevoerd is onze weloverwogen keuze op Allurebouw uitgekomen. Hierbij speelde ook dat het verkoopteam goed naar onze wensen heeft geluisterd en niet aankwam met een kant-en-klaar concept met zeer geringe mogelijkheden tot customizen. Het aanbod was zowel bouwtechnisch als financieel veel aantrekkelijker dan wat de andere bouwbedrijven hadden aangeboden. Na de eerste kennismaking kregen al wij snel een eerste tekening van ons huis. Vanaf deze eerste tekening tot het uiteindelijke resultaat heeft de architect van Allurebouw ons uitstekend begeleid en geadviseerd. Tijdens het uitzoeken van de bouwmaterialen was alles mogelijk. Van de metselstenen, kozijnen, dakpannen, binnen- en buitendeuren en vensterbanken, tot aan de kleinste details. Dit alles zonder exorbitante meerprijzen. Een van onze wensen om de plafondhoogte op de begane grond te verhogen van 2,60m naar 2,90m was in de offerte geen enkel probleem. Deze wens leidde echter bij andere aanbieders tot hoge kosten en fronsende wenkbrauwen. Tijdens de bouw was er in overleg ruimschoots gelegenheid om even op de bouwplaats de vorderingen van dichtbij te bekijken. Ons contact met de uitvoerder en de verschillende werklieden was altijd aangenaam en correct. De bouw liep keurig volgens het aangeleverde schema en de oplevering was dan ook volgens afspraak. De enkele opleverpunten, welke door Vereniging Eigen Huis waren genoteerd, zijn snel en vakkundig verholpen. Wij bezitten nu een prachtig en een zeer degelijk gebouwd huis waar wij niet alleen trots op zijn, maar ook elke dag weer met veel plezier in wonen.

Margo Kleinjan5 maart 2019

Met het eindresultaat zijn we heel tevreden, maar op de weg daar naartoe moesten we wel wat hobbels overwinnen.Heel veel afspraken werden niet in één keer nagekomen. De metselaar was een drama, de voeger was nog erger. De schilder maakte er qua afspraken ook maar een "potje van".Over de timmermannen zijn we meer dan tevreden, die leverden prima werk!En ook de loodgieter en de eletcriciën hebben hun werk naar tevredenheid gedaan.

Martien en Marijke Hoek11 februari 2019

Na meerdere bouwbedrijven bezocht te hebben viel de keus op Allurebouw en daar hebben wij zeker geen spijt van.Het hele bedrijf zit goed in elkaar en je wordt gedurende het bouwproces goed begeleidt wat vertrouwen geeft, wij waren tenslotte niet thuis in huizenbouw.Daar waar gewerkt wordt worden ook fouten gemaakt maar het is de manier waarop het opgelost wordt. Allure weet goed hoe dat te doen en dat geeft vertrouwen.De samenwerking van Allurebouw met Middelkoop te Culemborg is ons ook bijzonder goed bevallen. Huis wordt daardoor zeer compleet opgeleverd. Wij wonen inmiddels een jaar met groot plezier in een door Allure gebouwd huis.

Ronald Degenaars28 januari 2019

Allure heeft ons vanaf het begin serieus genomen, geadviseerd, meegedacht en uiteindelijk een fantastisch huis neergezet. Wij hebben alleen maar met meedenkende, positieve en professionele mensen te maken gehad. Mochten we nog een keer een huis laten bouwen, dan zal Allure als eerste benaderd worden!

Ruth Berkhout en Ivo vd Spek21 december 2018

Samen met Allure en onze inmiddels buren hebben we onze droom van een twee onder één kap kunnen realiseren. De samenwerking tijdens de bouwperiode was bijzonder plezierig.Met name de bereidheid van Allure om aan onze wensen te voldoen was enorm. Speciale vermelding verdienen de werknemers van Allure: van de verkoper tot de uitvoerder en de timmermannen, ze zijn erg klantgericht. Er bleek altijd een oplossing voor elke wens of probleem.

Joan en Marvin uit Pijnacker 20 december 2018

Allure leren kennen als een partij die goed meedenkt. Zowel tijdens de ontwerp- en voorbereidingsfase als ook tijdens de bouw. De kwaliteit van oplevering is goed en issues tijdens en opleverpunten na de bouw zijn in samenspraak goed opgelost.

fam. Kaptein-Van der Veer te Waddinxveen19 december 2018

Zo’n 3 jaar geleden benaderden we diverse bouwbedrijven voor het bouwen van een vrijstaande woning. Het ontwerp wat Allure presenteerde naar aanleiding van onze wensen sprong er met kop en schouders uit. En de keuze was daardoor snel gemaakt. Het was liefde op het eerste gezicht. Ook de informatie en de communicatie was super, vanaf het moment dat we onze keuze gemaakt hadden, bij de finetuning van het ontwerp, tot en met het hele bouwproces. Waarbij steeds onze wensen centraal stonden. Daarbij was Allure ook prijstechnisch zeer interessant. Het resultaat is een prachtige woning die in recordtempo werd gebouwd en opgeleverd. Nu, 2 jaar na oplevering, wonen we er nog steeds met heel veel plezier en krijgen we nog steeds veel complimenten.Bouwen met Allure? Wij zouden het zo weer doen!

Familie van Loo19 december 2018

In 2016 besloten wij een kavel in Oud-Beijerland te kopen en gingen we op zoek naar een architect en aannemer om onze woondroom te realiseren. We hebben met meerdere partijen gesproken. Met Allure Bouw was er direct een klik. De architect stelde ons de juiste vragen om échte keuzes te maken voor het ontwerp. En de verkoper was deskundig, geduldig en duidelijk. Wij vonden het heel fijn dat we bij Allure Bouw met zowel de architect als de aannemer spraken. Korte lijntjes, waarbij volop met ons meegedacht werd. En het was geen probleem dat wij meerdere dagen bij Allure Bouw op kantoor nodig hadden om alle keuzes door te spreken en te maken.Tijdens de bouw hadden we een vast aanspreekpunt (de uitvoerder), met wie we bijna iedere dag wel even schakelden. Hij stond open voor al onze op- en aanmerkingen en heeft ons nooit het gevoel gegeven dat we aan het zeuren waren. Alles werd naar onze tevredenheid opgelost. Het personeel van Allure Bouw is kundig en denkt graag mee. Alleen bij de inhuur van externe vaklieden, hadden we af en toe wel eens twijfels. In deze overspannen bouwmarkt is het natuurlijk lastig om aan goed personeel te komen. Het is ons ook heel goed bevallen om tijdens de bouw onze keuken en badkamer te laten plaatsen door Middelkoop. Ook die afstemming liep perfect. Wij zijn heel positief over Allure Bouw. Bij een volgend bouwproject weten we ze weer te vinden. Maar nu eerst genieten van ons droomhuis in Oud-Beijerland.

Marianne uit Hoofddorp18 december 2018

Een eerste huis laten bouwen is spannend. Je moet elkaar durven vertrouwen. Dat vertrouwen kregen we al bij het eerste gesprek. Vanaf de start zagen we vakmensen met plezier in hun werk. Echte vakmensen met ook oog voor het mooie en de details. Onze vragen werden altijd serieus genomen. We kwamen daarom graag bij de bouw kijken. Zorgeloos bouwen, De volgende keer doen we het precies zo.

Robert en Je-Anne17 december 2018

Van begin tot eind zijn wij uitstekend begeleid door Allure bouw. Een flexibel- en goed meedenkend team heeft ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis hebben kunnen realiseren. De bouw van ons huis is erg vlot verlopen en wij zijn dankbaar voor de goede service en het mooie resultaat.

Cindy en Pedro17 december 2018

Met Allure Bouw hebben wij stressloos een huis geheel naar onze eigen wensen weten neer te zetten. Contact, communicatie, planning en uitvoering is perfect geregeld. Ze doen wat ze zeggen en wat wij graag willen! Heel fijn om met deze mensen gewerkt te hebben en we bevelen ze dan ook bij iedereen aan!

Fred & Mariska de Bruijn11 december 2018

Een perfecte en nauwkeurige planning heeft ons een hele plezierige en zorgloze bouw van ons nieuwe huis bezorgt. Wij zouden bijna direct weer opnieuw een woning door Allure Bouw laten bouwen, maar nu eerst toch maar even genieten van ons nieuwe huis!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated: 11/24/2022

Views: 6266

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.